Terug naar home pagina

Select Wellness Group

Sauna van Egmond is lid van de Select Wellness Group.


Select Wellness Group staat voor meer dan 25 wellnessbedrijven met een eigen identiteit. De karakteristieke bedrijven zijn veelal door de jaren heen gegroeid en spiegelen de omgeving, zoals bosrijk, landelijk of stedelijk.
 
De bedrijven vormen dé perfecte locatie voor uw wellnessdag met hun verscheidenheid aan sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty)behandelingen en heerlijke lunch- en dinergerechten. Persoonlijke aandacht en service staan voorop: wellness with a personal touch.
 
Er heerst een gemoedelijk en comfortabele sfeer. Dit is de juiste ambiance om de hectiek van alledag los te laten en tot rust te komen. De essentie van een dag wellness is leidend; zorgeloos ontspannen.
 

De Saunarondreis:
Maak kennis met de Select Wellness Group ontspan & geniet in 10 verschillende luxe Thermen vestigingen!

Bezoek 10 verschillende luxe sauna's, thermen en wellnessresorts naar keuze met de SaunaRondreis. Kies zelf 10 verschillende entreebewijzen voor de Thermen vestigingen die u wilt bezoeken. De prijs van de SaunaRondreis is € 99,- Dat is slechts € 9,90 per entree!

De SaunaRondreis is 2 jaar geldig na datum uitgifte, 7 dagen per week geldig en niet persoonsgebonden. De SaunaRondreis is ook verkrijgbaar bij de Thermen vestigingen van Select Wellness Group. De 10 entreebewijzen zijn geldig bij 10 verschillende wellnesslocaties. Het is niet mogelijk om meerdere entrees voor één locatie te gebruiken. U kunt dus maximaal 1 x naar Sauna van Egmond

U kunt de Saunarondreis bestellen in onze webshop.
 

Partners